Dette nettstedet er kun for helsepersonell

Ønsker du å sette opp en fullverdig MR-workshop med Mikkel Østergaard?
Mikkel Østergaard (DK) er en internasjonalt anerkjent revmatolog og spesialist på bildetolkning ved spondyloartrittsykdommer.

I samarbeid med Novartis holder han digitale 4-timers workshops for revmatologer og radiologer, for å øke kunnskapen om hvilke bildesekvenser som skal tas, hvordan tolke bildene, samt differensialdiagnoser.

Ta kontakt i dag for en uforpliktende prat.

        

 

 

 

 

 

 

 

Thea Halden
Medical Manager
[email protected]
Tlf: +41 62 35 02
     

 

Webcaster med Professor Mikkel Østergaard

 

I denne første webcasten presenterer Professor Mikkel Østergaard grunnleggende anatomi og MR-teknikk, inkludert standard MR-sekvenser (T1 vektet og STIR), for å forklare hvor vi visualiserer inflammasjon og hvor vi visualiserer strukturelle skader i iliosakralledd for diagnostisering av aksial spondyloartritt.

 

 

 

Som en oppfølging til den første webcasten, presenterer Professor Mikkel Østergaard typiske MR-forandringer i iliosakralleddene, inkludert inflammatoriske lesjoner og strukturelle lesjoner, som kan sees på MR-bilder hos personer med aksial spondyloartritt.

 

 

 

 

I denne tredje og siste webcasten, presenterer Professor Mikkel Østergaard de viktigste differensialdiagnosene som kan sees på MR-bilder: Hva er, og hva er ikke sakroilitt?

 

 

 

NO2308282437
×

Ask Speakers

×

Medical Information Request